|
محمد حسین لباف باشی
|
 |
« پاسخ #15 : 06,01,10 - 12:59 » |
|
سلام دوستان
خسته نباشید دستتون درد نکنه من امروز این دیسکت رو دریافت کردم وافعا عالی. امیدوارم همیشه پیشرفت کنه و به روز بشه ی کچن مورد بود که می گم اگه مورد پسند دوستان بود و اعمال کنند خیلی عالی می شه. ۱ - اگه می شه مانند سی دی های king مشخص کنید که نسخه جدید اول هر فصل میلادی یا نه همین شمسی خودمون میاد. ۲ - برای هر نرم افزار که به صورت tar.gz یک راهنمای نصب به زبان فارسی بزارید. ۳ - نرم افزارهای پایگاه داده oracle داخل سی دی نبود اگر راهنمای نصبش رو خواستید می تونم در اختیارتون بزارم. ۴ - نرم افزار Tora جهت ارتباط با پایگاه داده مانند oracle ۵ - نرم افزار VMWare که شنیدم نسخه جدیدش خیلی کولاک کرده و در بعضی موارد از VirtualBox بهتر عمل می کنه.
باز هم بابت این دیسکت عالی بسیار ممنون هستم. به امید روزی که همه روی سیستم هایشون linux داشته باشن البته اون هم از نوع open suse.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
سینا
|
 |
« پاسخ #16 : 07,01,10 - 03:02 » |
|
سلام دوستان
خسته نباشید دستتون درد نکنه من امروز این دیسکت رو دریافت کردم وافعا عالی. امیدوارم همیشه پیشرفت کنه و به روز بشه ی کچن مورد بود که می گم اگه مورد پسند دوستان بود و اعمال کنند خیلی عالی می شه. ۱ - اگه می شه مانند سی دی های king مشخص کنید که نسخه جدید اول هر فصل میلادی یا نه همین شمسی خودمون میاد. ۲ - برای هر نرم افزار که به صورت tar.gz یک راهنمای نصب به زبان فارسی بزارید. ۳ - نرم افزارهای پایگاه داده oracle داخل سی دی نبود اگر راهنمای نصبش رو خواستید می تونم در اختیارتون بزارم. ۴ - نرم افزار Tora جهت ارتباط با پایگاه داده مانند oracle ۵ - نرم افزار VMWare که شنیدم نسخه جدیدش خیلی کولاک کرده و در بعضی موارد از VirtualBox بهتر عمل می کنه.
باز هم بابت این دیسکت عالی بسیار ممنون هستم. به امید روزی که همه روی سیستم هایشون linux داشته باشن البته اون هم از نوع open suse.
ای کاش http://forum.opensuse.ir/index.php/topic,245.msg1315.html#msg1315 مطرح میکردید آفتاب پرست بعد از انتشار هر نسخه جدید منتشر میشه 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
openSource, openMind, openSUSE
|
|
|
|
neo.matrix
|
 |
« پاسخ #17 : 08,02,10 - 12:49 » |
|
با سلام به همه در مورد یک بازی بسیار عالی که نیاز به اینترنت داره ولی واقعا حیف کسایی که بازی دوست دارن بازیش نکن:(Savage2) که برای تمامی پلتفورم ها طراحی شده،حتما تست کنین  در مورد چندتا نرم افزار خوبم میشه گفت که : Avira Antivirus BitDefender Vuze Songbird Virtualbox(نسخه غیر opensource) Skype Google Desktop Empathy acroread ,....
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn
--Benjamin Franklin
|
|
|
|
mohammad
|
 |
« پاسخ #18 : 19,02,10 - 13:07 » |
|
دیسک آفتاب پرست قراره به زودی نسخه جدیدی داشته باشه یا نه ؟ چون من نگرفتمش گفتم اگه قراره نسخه جدید ازش بیاد منتظر اون بمونم وگرنه همینو بگیرم .
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
مهدی مشتاقی
|
 |
« پاسخ #19 : 19,02,10 - 19:20 » |
|
دیسک آفتاب پرست قراره به زودی نسخه جدیدی داشته باشه یا نه ؟ چون من نگرفتمش گفتم اگه قراره نسخه جدید ازش بیاد منتظر اون بمونم وگرنه همینو بگیرم .
با انتشار هر نسخه از openSUSE منتظر یک نسخه جدید از «آفتابپرست» باشید! (مرحله بعدی تیر ماه ۱۳۸۹) 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
sasan67
|
 |
« پاسخ #20 : 14,05,10 - 10:52 » |
|
Openshut نرم افزاریه شبیه Movie maker در ویندوز،اما بسیار جامع تر با امکان تبدیل فایل به فرمتهای گوناگون وظاهر زیباتر.وخیلی چیزهای دیگه که من هنوز ازش سر در نیاوردم.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
سیروس.33
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 18
|
 |
« پاسخ #21 : 23,05,10 - 01:14 » |
|
Inkscape نرم افزار بسیار عالی برای طراحی و نقاشی.شبیه gimp هست ولی با کارایی کاملا متفاوت.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mohammad
|
 |
« پاسخ #24 : 22,08,10 - 13:47 » |
|
سلام به آقا مهدی عزیز همه طاعات قبول . میدونم دارین زحمت میکشین و آفتاب پرستو آماده میکنین فقط یه محبت بکنید زمان حدودی انتشارشو اعلام کنید ممنون میشم . همه ممنون شما هستن وکسی طلبکار شما نیست ، واقعا بی دریغ دارید زحمت میکشید و وقت میذارید ولی یه تخمین بزن لطفا ببین حدودی کی میرسه به فروشگاهها . از همه دوستانی کمک میکنن صمیمانه تشکر میکنم وآرزوی موفقیت میکنم برای همه .
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
مهدی مشتاقی
|
 |
« پاسخ #25 : 22,08,10 - 20:25 » |
|
احتمال بسیار بسیار زیاد همین پنج شنبه میدم دست بهنام توکلی (۴ شهریور ۱۳۸۹)
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
|
mohammad
|
 |
« پاسخ #26 : 23,08,10 - 00:31 » |
|
ممنون بابت تاریخ 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
mozo68
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 37
|
 |
« پاسخ #27 : 07,09,10 - 10:54 » |
|
اين ديسکه که تو فروشگا نبود يني هنوز حاضر نشده يا هنوز تو اونجا نيس 
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
TimmyTurner
کاربر جدید
آفلاین
تعداد ارسال: 5
|
 |
« پاسخ #28 : 07,09,10 - 11:45 » |
|
توکلی کیه دادا، توکلی می خواد پول بگیره. لینک بده دانلود کنیم! من کلی تو نت گشتم و مخزن آفلاین پیدا نکردم. آپلودش کن شاید بتونیم تورنتش هم بکنیم. شاید بتونیم مشورت کنیم و بزاریم تو صفحه ی مخازن اضافه ی سوزه.
|
|
|
|
|
خارج شده است
|
|
|
|
mehionline
کاربر جدید
آنلاین
تعداد ارسال: 31
|
 |
« پاسخ #29 : 07,09,10 - 12:07 » |
|
توکلی کیه دادا، توکلی می خواد پول بگیره. لینک بده دانلود کنیم! من کلی تو نت گشتم و مخزن آفلاین پیدا نکردم. آپلودش کن شاید بتونیم تورنتش هم بکنیم. شاید بتونیم مشورت کنیم و بزاریم تو صفحه ی مخازن اضافه ی سوزه. درآمد انجمن از همین دیسک که تو فروشگاه های لینوکسی میزارنه دیگه. مگه نه؟ الیته درآمد زیاد لغت خوبی نیست بهتر بگیم تامین هزینههاشون از این راهه
|
|
|
|
« آخرين ويرايش: 07,09,10 - 12:11 توسط mehionline »
|
خارج شده است
|
.::MehiOnline::.
|
|
|