سلام دوستان
همونطور که سینای عزیز اشاره کرد این یک اشتباهه که deb مخصوص گنوم هستش و rpm مخصوص kde !
بستههای .deb مخصوص توزیعهایی هست که بر پایه دبیان debian هستند و همچنین بستههای RPM هم مخصوص توزیعهای بر پایه RPM یا همون ردهت پکیج منیجر و ارتباطی به میز کار KDE و گنوم نداره و بحثی کاملا جدا از میز کار هست.همونطور که میدونید سوزه هم بر پایه RPM هست و از پکیج منیجر قدرتمند و غنی ردهت استفاده میکنه.ولی میشه این بستهها رو مثلا به کمک ابزار alien به یکدیگر تبدیل کرد.یعنی rpm2deb یا برعکس
[/quote]
سلام دوست عزیز
قطعا همین طور سوزه به طور مستقیم از deb پشتیبانی نمی کنه یا بهتر اینطوری بگیم که KDE از بسته های DEB استفاده نمی کند و از RPM استفاده می شود در نسخه های GNUME از deb استفاده می شود که شما می توانید سوزه را به این مد برده و از deb استفاده کنید ولی شما اگر از KDE استفاده می کنید و بسته های deb داشته باشید می توانید آنها رو به rpm تبدیل کنید و استفاده کنید
این اشتباهه که deb مخصوص گنوم هستش و rpm مخصوص kde !
هر توزیع لینوکسی جدا از Package Managerش میتونه از محیط های کاربری KDE یا Gnome یا هر دو و در کنار هم (و حتا از محیط های دیگه) استفاده کنه.
ولی در کل در سوزه از بسته های نرم افزاری RPM یا همون RedHat Package Manager استفاده میشه.
[/quote]

وقتی اساتید بنده می گن بگو چشم

. قطا حق با شما دوستان عزیز هستش بابت اشتباهم معذرت می خواهم ولی به نظر من و احساس من این رو میگه.
یه سوال هم بپرسم آیا توی KDE می تونم به صورت مستقیم و بدون کامپایل و یا ابزار جانبی یک پکیج DEB رو اجرا کنم؟
شاید اشتباه از نوشتار من باشه و منظورم و کلمه خاص که باید بزارم رو نتونستم پیدا کنم شاید اگر می گفتم که پکیچ های DEB بر روی توزیع های DEBIAN اجرا می شه و RPM بر روی توزیع های Redhatی هستش بهتر بود
به هر حال معذرت می خواهم