Username:

Password:
  • فهرست
  • راهنمايي
  • ورود
  • عضويت
انجمن های گفتگوی اوپن سوزه پارسی / پشتیبانی / نصب و بروز‌رسانی / مشکل در سیستم نصب
صفحه: [1]
« قبلی بعدی »
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: مشکل در سیستم نصب  (دفعات بازدید: 134 بار)
مهدی مشتاقی
مدیر کل انجمن
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 516

ديدن مشخصات WWW
مشکل در سیستم نصب
« : d F Y,ساعت H:i:s »

سلام
یه مشکلی توی سیستم نصب وجود داره که کمتر جایی بهش اشاره شده، مثلاْ هنگامی که می‌خواید چیزی رو نصب کنید بر فرض نیاز به نصب ۱۰ تا بسته هست با حجم‌های مختلف.
حالا اگه چند تا دانلود و نصب شن و وسط نصب یکی از بسته‌ها مشکلی برای کانکشن پیش بیاد و نصب با مشکل روبرو شه، اونوقته که حالتون گرفته می‌شه. مخصوصاْ اگه حجم اون بسته بالا باشه و مثلاْ تا ۹۰٪ رفته باشین. اینجاس که سیستم نصب به کل فراموش می‌کنه که ۹۰٪ رو دریافت کرده و دانلود رو دوباره از اول شروع می‌کنه.

حالا چند راه برای حل این مشکل هست که نمی‌دونم عملی شدن یا نه
۱- اینکه بشه مثل سیستم‌های دبیانی قبل از دریافت بسته‌ها، لینک مستقیم دانلود رو بهتون بده و شما اونا رو با استفاده از یک دانلود منیجر خوب دانلود و بعد هر جا که خواستین نصب کنید.
۲- اینکه خود اینستالر مثل دانلود منیجر عمل کنه و بعد از رفع مشکل ارتباط، دانلودش رو ادامه بده!!!

من یکم جستجو کردم و به این رسیدم: http://www.mail-archive.com/yast-devel@opensuse.org/msg01163.html

اینجوری که تو توضیحاتش نوشته:
کد:
>     DownloadOnly,       //!< Just download all packages to the local cache.
>                         //!< Do not install. Implies a dry-run.
>                         
>     DownloadInAdvance,  //!< First download all packages to the local cache.
>                         //!< Then start to install.
>                         
>     DownloadInHeaps,    //!< Similar to DownloadInAdvance, but try to split
>                         //!< the transaction into heaps, where at the end of
>                         //!< each heap a consistent system state is reached.
>                         
>     DownloadAsNeeded    //!< Alternating download and install. Packages are
>                         //!< cached just to avid CD/DVD hopping. This is the
>                         //!< traditional behaviour.

اما اون مشکلات رو کامل حل نمی‌کنه!
کسی راه حلی برای این مشکل داره؟ ناراحت
خارج شده است

لطفاً سوالات خود را در پیغام خصوصی مطرح نکنید تا هم زودتر به جواب برسید و هم آرشیوی باشد برای استفاده سایرین!
Freeman ( حسن حبیبی )
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

ديدن مشخصات WWW
پاسخ : مشکل در سیستم نصب
« پاسخ #1 : d F Y,ساعت H:i:s »

این مشگل جدیه حتما باید راهکاری براش پیدا بشه این تاپیک که میبیند در اصل ادامه صحبتی هست که بین من و مهدی در جریان بوده

اصل قضیه اینه تو سیستم دبیانی میشه پس از اپدیت لیست مخازن ( که حتی با دیال اپ هم امکانپذیره ) بسادگی بصورت افلاین هر چیزی رو نصب کرد یعنی مثلا شما اپدیتهای سیستم رو میخواهید و یا یه دسکتاپ و یا هر چیزی یه لیست دانلود برای شما بسازه و اونو در هر دانلود منجری در هر سیستم عاملی مثلا جایی که اینترنت قوی هست وارد کنید و کلشو بگیرید بیارید و تو لینوکس خودتون نصب کنید پکیج با دپدنسیهای مورد نیازش  پوزخند

نکته دوم هم این بوده که در صورتی که وسط دانلود پکیجها اگر یه لحظه دی سی بشید به جای اینکه ادامه کار داده بشه میاد پکیج رو از اول میگیره که خب اینم ناجوره در سیستم دبیانی در همچین موقعیتی اگر زمان دی سی زیاد باشه لینک مستقیم پکیج یا پکیجهای مورد نظر داده میشه و شما میتونید هر جایی اونو دریافت کنید و بیارید بسادگی نصب کنید

پس هدف این تاپیک

یک یافتن روش بدست اوردن لینک مستقیم پکیجهای مورد نیاز برای نصب چیزی و دانلود توسط یک دانلود منجر قوی و نصب افلاین در اوپن سوزه

دوم نحوه ایجاد ساپورت ادامه دانلود در حین نصب پکیجها در صورت دی سی شدن لحظه ای

در ضمن دقت کنید برای مورد اول ما پکیجهای سیستم خودمون رو فقط میخواهیم چون میشه از سایتهای مربوطه میشه بدست اورد که این پکیج چه پیش نیازهای داره ولی مهم اینه سیستم ما چه پیش نیازهایی رو لازم داره چه بسا بسیاری از اونها نصب باشه و دانلود مجدد اونها اشتباهه  چشمک

موفق باشید
خارج شده است

سینا سعیدی
مدیر کل انجمن
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 495

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #2 : d F Y,ساعت H:i:s »

واسه دانلود با wget یه آپشنی داره که مث دانلود منیجر عمل می‌کنه و اگه ارتباط قطع بشه دفعه‌ی بعد از ادامه اش میاره. یادم رفته چی بود.
به‌نظرم اینا باید از اون آپشن برای دانلود فایل‌ها استفاده کنن. این مدل‌هایی که گذاشتن هیچ‌کدوم این‌کار ور نمی‌کنن و فقط به اینکه بسته‌ی دانلود شده نصب بشه یا نشه مربوط می‌شن  شرمنده
خارج شده است

openSource,  openMind, openSUSE
Freeman ( حسن حبیبی )
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 5

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #3 : d F Y,ساعت H:i:s »

سینا جان متاسفانه مشگل صرفا در دانلود نیست چون Kget بسادگی دانلود میکنه و یا در سیستم عاملهای دیگه دانلود منجرهای مختلف یهو لیست رو میگیرن و دانلود میکنن مساله ایجاد لیست دانلود هست عین همون کاری که تو خانواده دبیان مقدوره اینو ببینید

http://forum.ubuntu.ir/index.php/topic,10515.0.html

در اون تاپیک از پست 6 به بعد اموزش دادم از دو راه یکی سیناپتیک و در پست شماره 16 که جالبتره چطور صرفا با یه اسکریپت بدون هیچ نرم افزاری این کار در هر توزیع دبیان بیسی برای دانلود هر چیزی انجام بشه حالا اونجا مثال میز کار بوده ولی هر چیزی میتونه باشه

حالا ایا راهی نیست عین همون کار در اوپن سوزه انجام بشه ؟
و دوم اینکه تو نصب عادی اینترنتی پس از دیسی لحظه ای خودش ادامه فایل رو بگیره نیاد از ابتدا شروع کنه اونم بطور اتوماتیک
خارج شده است

سینا سعیدی
مدیر کل انجمن
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 495

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #4 : d F Y,ساعت H:i:s »

من که با این قضیه‌ی از سر گرفتن دانلودها خیلی اذیت شدم. واقعا آدم رو اذیت می‌کنه. سر گرفتن فایل‌های بزرگ مثلا ۲۰ ۳۰ مگابایت با کلی نذر و سلام و صلوات دانلودش می‌کردم  پوزخند
مطالب رو خوندم، واقعا فوق العاده‌ان. می‌گردم ببینم چی می‌شه پیدا کرد.
راستی یه سوال؛ yum چطوره؟ راستش من بارها اومدم برم رو فدورا ولی به جون خودم احمق‌ترین موجودی که تو عمرم دیدم این yum بود. اینقد بی‌خود بود که نگو! (لطفا به دوست‌داران فدورا برنخوره، اینا نظر شخصی منه، نظر انجمن یا گروه یا تیم اپن‌سوزی نیست. ما همه‌ی توزیع‌های لینوکس رو دوست داریم و به همشون احترام می‌ذاریم)
خارج شده است

openSource,  openMind, openSUSE
صفحه: [1]
چاپ صفحه
« قبلی بعدی »
پرش به :