Username:

Password:
  • فهرست
  • راهنمايي
  • ورود
  • عضويت
انجمن های گفتگوی اوپن سوزه پارسی / پشتیبانی / نصب و بروز‌رسانی / مشکل در نصب Open SUSE
صفحه: [1]
« قبلی بعدی »
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: مشکل در نصب Open SUSE  (دفعات بازدید: 242 بار)
devildarkness
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 6

ديدن مشخصات WWW
مشکل در نصب Open SUSE
« : d F Y,ساعت H:i:s »

سلام
من توی نصب Open SUSE مشکل دارم ( یعنی توی نصب هر توزیعی بجز UBUNTU 9.04) هنگام نصب همه چی به خوبی و خوشی پیش میره اما موقعی که نصب تموم میشه و میخوام لاگین کنم (محیط X) با یه صفحه سیاه رنگ روبرو میشم !!! این مشکل رو با تمام توزیع ها تا قبل از UBUNTU 9.04 داشتم !!! حالا نمیدونم با ارتقای کرنل تو ۹.۰۴ ه یا چیز دیگه، این مشکل توی اون توزیع حل شد!!!‌ کسی راهی برای رفع این مشکل در Open SUSE داره ؟
راستی مدل Laptop من Sony VAIO SR-165E ه.
خارج شده است

سینا سعیدی
مدیر کل انجمن
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 495

ديدن مشخصات WWW
پاسخ : مشکل در نصب Open SUSE
« پاسخ #1 : d F Y,ساعت H:i:s »

منم یه همچین مشکلی داشتم. اولین نسخه‌ای که این مشکلم توش حل شد Ubuntu 7.04 بود. مشکل من در واقع موجود نبودن درایور مناسب برای کارت گرافیکم بود که اون موقع در نوع خودش یه کارت گرافیک جدید حساب می‌شد و هنوز درایور مناسبی نداشت (ATI Radeon Mobility X1400)
احتمالا مشکل تو هم به همین مربوط می‌شه. یه کم صبر کنی نسخه‌های جدیدتر لینوکس بیان درایورش رو همراه خواهند داشت  پوزخند
این رو هم بگم که من اون موقع (۲ سال قبل) این توزیع‌ها رو امتحان کرده بودم و روی هیچ کدومشون حواب نگرفته بودم:
Debian Etch - Parsix - Ubuntu <7.04 - Fedora 7 - Sharif 2 - Karamad - Slax 6 - openSUSE 10.3 و خیلیای دیگه خنده
خارج شده است

openSource,  openMind, openSUSE
مهدی مشتاقی
مدیر کل انجمن
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 512

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #2 : d F Y,ساعت H:i:s »

یکی از دوستان منم همین مشکل شما رو داره و فعلاْ به حالت safeقناعت کرده، به احتمال ۹۵٪ توی کرنل جدید این مشکل حل می‌شه و در نتیجه تمام توزیع‌ها دیگه مشکلی باهاش ندارن.
تا اون موقع زیاد نمونده، البته اگه دوست دارید می‌تونین OpenSUSE11.2 milestone5رو امتحان کنید. فکر کنم مشکل حل شه، اگر هم نه تا هفته آینده صبر کنید که من امتحان کنم و نتیجه رو اینجا بذارم

موفق باشید...
خارج شده است

لطفاً سوالات خود را در پیغام خصوصی مطرح نکنید تا هم زودتر به جواب برسید و هم آرشیوی باشد برای استفاده سایرین!
devildarkness
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #3 : d F Y,ساعت H:i:s »

ممنون از راهنمایی همگی !!! ایشالله که این نسخه جدید با کرنل جدید هرچه سریع تر بیرون بیاد و به دست ما هم برسه !!! چشمک
خارج شده است

omid
مدیر کل انجمن
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 35

ديدن مشخصات
« پاسخ #4 : d F Y,ساعت H:i:s »

اینو امتحان کن شاید تا حدی درست بشه:

فایل etc/X11/xorg.conf/ رو با یه ویرایشگر متنی ( با sudo ) باز کن مثلا
کد:
sudo vi /etc/X11/xorg.conf
sudo nano /etc/X11/xorg.conf

بعد دنبال قسمت Section "Device" بگرد و توی اون این خط رو تغییر بده

کد:
Driver         "vesa"

بعدش که فایل رو ذخیره کردی یا بزن startx یا یک بار سیستم رو ریست کن شاید درست شه  چشمک
خارج شده است
devildarkness
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #5 : d F Y,ساعت H:i:s »

ایول برم امتحان کنم !!! ۳ سوت نتیجه رو گزارش میدم !!! راستی با Live CD هم میشه این عمل رو انجام داد ؟
خارج شده است

حسن مشتاقی
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 20

ديدن مشخصات
« پاسخ #6 : d F Y,ساعت H:i:s »

در خط فرمان و با کاربر ریشه دستور زیر رو بزن. اگر درایور مناسب پیدا شود که هیچ در غیر اینصورت با vesa تنظیم میکنه
کد:
sax2 -r
خارج شده است
مهدی مشتاقی
مدیر کل انجمن
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 512

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #7 : d F Y,ساعت H:i:s »

با اینکه تاپیک تقریباْ خوابیده ولی دلم نیومد اینو اینجا نگم، مشکلی که در بالا بهش اشاره شد توی نسخه OpenSUSE11.2 milestone5 حل شده و البته یه مشکلی بود که milestone5 مشکلات زیادی با راه اندازی X-Server  داشت که اونم تو نسخه milestone‌6 تقریباْ بطور کامل حل شد.
من اون رو روی  vaio vgn-fw140e با کارت گرافیک intell تست کردم و بهترین نتیجه رو داد، گرافیک رو درست شناخت و حتی compize هم تونستم تا حد قابل قبولی فعال کنم. ایشالله با اومدن نسخه نهایی ۱۱.۲ مشکلات خیلی از کاربرا به راحتی حل می‌شه
خارج شده است

لطفاً سوالات خود را در پیغام خصوصی مطرح نکنید تا هم زودتر به جواب برسید و هم آرشیوی باشد برای استفاده سایرین!
صفحه: [1]
چاپ صفحه
« قبلی بعدی »
پرش به :