Username:

Password:
  • فهرست
  • راهنمايي
  • ورود
  • عضويت
انجمن های گفتگوی اوپن سوزه پارسی / پشتیبانی / نصب و بروز‌رسانی / سوال در مورد بروز رسانی
صفحه: [1]
« قبلی بعدی »
چاپ صفحه
نويسنده موضوع: سوال در مورد بروز رسانی  (دفعات بازدید: 355 بار)
sun
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 23

ديدن مشخصات
سوال در مورد بروز رسانی
« : d F Y,ساعت H:i:s »

سلام
می خواستم بدونم وقتی سیستم را آپدیت می کنم به سر بسته های قدیمی چی می آید مثلا وقتی کی دی ای 4.3 نصب می کنم کی دی ای قبلی بسته هاش پاک می شود یا نه
خارج شده است
مهدی مشتاقی
مدیر کل انجمن
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 516

ديدن مشخصات WWW
پاسخ : سوال در مورد بروز رسانی
« پاسخ #1 : d F Y,ساعت H:i:s »

بله، تا جایی که من اطلاع دارم معمولاْ همینطوریه که فرمودید، یعنی بسته‌های قدیم پاک می شن و بسته‌های جدید جای اونا رو می گیرن.
ولی شنیدم یه سیستمی هم وجود داره که تنها تفاوت بسته‌ها رو نصب می‌کنه، یعنی بسته‌ها به معنی واقعی آپگرید می شن. نه اینکه نسخه قدیمی پاک شه و جدید جاش نصب شه! البته اطلاع دقیقی ازش ندارم. مطمئن‌تر که شدم اینجا می‌نویسم.
خارج شده است

لطفاً سوالات خود را در پیغام خصوصی مطرح نکنید تا هم زودتر به جواب برسید و هم آرشیوی باشد برای استفاده سایرین!
سینا سعیدی
مدیر کل انجمن
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 495

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #2 : d F Y,ساعت H:i:s »

نوشته: مهدی مشتاقی در d F  Y,ساعت  H:i:s
بله، تا جایی که من اطلاع دارم معمولاْ همینطوریه که فرمودید، یعنی بسته‌های قدیم پاک می شن و بسته‌های جدید جای اونا رو می گیرن.
ولی شنیدم یه سیستمی هم وجود داره که تنها تفاوت بسته‌ها رو نصب می‌کنه، یعنی بسته‌ها به معنی واقعی آپگرید می شن. نه اینکه نسخه قدیمی پاک شه و جدید جاش نصب شه! البته اطلاع دقیقی ازش ندارم. مطمئن‌تر که شدم اینجا می‌نویسم.
این سیستمی که می‌گی در اپن‌سوزی و چند توزیع دیگه (تا جایی که می‌دونم) فدورا، سنت‌او-اس و درهت وجود داره. تو خانواده‌ی ردهت به اسم Presto معروفه اما نمی‌دونم تو اپن‌سوزی به چه نامی معروفه. من شخصا بهشون می‌گم پکیج‌های «دلتا». چون اسماشون اینجوریه:
کد:
kernel-source-2.6.27.21_2.6.27.23-0.1.1.i586.delta.rpm
اگه دقت کنید می‌بینید که ابن اسم از سه قسمت تشکیل شده.
  • نام بسته؛ در اینجا kernel-source
  • نسخه‌ی اول (مبدا)؛ در اینجا 2.6.27.21
  • نسخه‌ی دوم (مقصد)؛ در اینجا 2.6.27.23
در آخر هم Delta رو می‌بینید. یعنی این بسته دلتای (اختلاف)‌ این دو نسخه‌اس و با نصبش، نسخه‌ی اول به نسخه‌ی دوم تبدیل می‌شه. این یکی از مزیت‌های اپن‌سوزی هستش که هنگام آپدیت حجم کار به‌طور وحشتناکی پایین می‌آد پوزخند
برای مثال حجم همین بسته که براتون مثال زدم ۵.۸ مگابایت هستش. در صورتی که حجم kernel-source-2.6.27.21 دقیقا ۶۰.۶ مگابایت هستش. حالا فک کنید که می‌خواستید با یه لینوکسی که این سیستم رو نداره لینوکس‌تون رو به‌روز کنید. باید ۶۰ مگابایت دانلود می‌کردید! پوزخند
آپدیت‌های دلتا برای فایرفاکس می‌دونید حجمش چقدره؟ ۳۵ کیلوبایت  شوکه
از اپن‌سوزی لذت ببرید  خنده
خارج شده است

openSource,  openMind, openSUSE
مهدی مشتاقی
مدیر کل انجمن
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 516

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #3 : d F Y,ساعت H:i:s »

ممنونم سینا. مثل همیشه دقیق و درست!!!
به ادامه لذت می‌پردازیم چشمک
خارج شده است

لطفاً سوالات خود را در پیغام خصوصی مطرح نکنید تا هم زودتر به جواب برسید و هم آرشیوی باشد برای استفاده سایرین!
sun
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #4 : d F Y,ساعت H:i:s »

سلام از اینکه لطف کردید و جواب دادید خیلی ممنون هستم اما اگه می شد کمی بیشتر درباره این presto در suse توضیح می دادید خیلی خوب می شد
خارج شده است
سینا سعیدی
مدیر کل انجمن
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #5 : d F Y,ساعت H:i:s »

نوشته: sun در d F  Y,ساعت  H:i:s
سلام از اینکه لطف کردید و جواب دادید خیلی ممنون هستم اما اگه می شد کمی بیشتر درباره این presto در suse توضیح می دادید خیلی خوب می شد
چه‌توضیح دیگه‌ای می‌خوای دوست من؟ بگو اگه بلد بودم جواب می‌دم اگه نه که هیچی  خنده
خارج شده است

sun
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #6 : d F Y,ساعت H:i:s »

نوشته: سینا سعیدی در d F  Y,ساعت  H:i:s
چه‌توضیح دیگه‌ای می‌خوای دوست من؟ بگو اگه بلد بودم جواب می‌دم اگه نه که هیچی  خنده
مثلا این presto یه پلاگین داشت برای yum تو سوزه چی براش داریم که سیستم به طور پیش فرض بیاد و از این سیستم استفاده کنه
خارج شده است
سینا سعیدی
مدیر کل انجمن
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #7 : d F Y,ساعت H:i:s »

نیاز به نصب هیچ پلاگینی نیست.
مث yum هم نیاز نیست یک مخزن جدا معرفی کنید.
همه‌چیز به‌طور پیش‌فرض تنظیم شده  چشمک
موفق باشید خنده
خارج شده است

sun
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #8 : d F Y,ساعت H:i:s »

یعنی وقتی سیستم را آپدیت بکنم بطور پیش فرض از این سیستم استفاده می شود
خارج شده است
سینا سعیدی
مدیر کل انجمن
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #9 : d F Y,ساعت H:i:s »

یعنی وقتی سیستم را آپدیت بکنم بطور پیش فرض از این سیستم استفاده می شود
بله. مخزن Update که به‌طور پیش‌فرض در سیستم موجود هست و آدرسش http://download.opensuse.org/update/11.1/ اینه، از این سیستم استفاده می‌کنه. حالا اگه این مخزن رو در سیستم‌تون ندارید (که بعیده) می‌تونید اضافه‌اش کنید و ... پوزخند
خارج شده است

صفحه: [1]
چاپ صفحه
« قبلی بعدی »
پرش به :