خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟
09,09,10 - 07:19

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
جستجو:     جستجوی پیشرفته
6304 ارسال در 875 موضوع توسط 572 کاربر
جدیدترین کاربر عضو شده: hasansoltan
* فهرست راهنمايي ورود عضويت
+  انجمن های گفتگوی اوپن سوزه پارسی
|-+  جامعه کاربران
| |-+  پیشنهادات و انتقادات
| | |-+  دريا سافت
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع. « قبلی بعدی »
صفحه: [1] چاپ صفحه
نويسنده موضوع: دريا سافت  (دفعات بازدید: 359 بار)
haabasy
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 22

ديدن مشخصات
« : 06,02,10 - 08:15 »

اين شرکت که توزيع لينوکس سوزه رو تو بازار منتشر ميکنه هميشه محصول سوزش مشکل داره ورژن قبلي اون درايوهاي ويندوز رو باز نميکرد و ورزن جديد لينوکس که منتشر کرده اصلا بوت نميشه و پيغام 64 بيت رو ميده که اصلا يک دي وي دي کامله و 32 بيت هم داره و بنظر من اين شرکت بيشتر براي سوزه مضره تا مفيد.
خارج شده است
مهدی مشتاقی
راهبر کل سایت
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 842

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : 06,02,10 - 09:59 »

دریا سافت سوزه رو توزیع می‌کنه؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا باید درایورای ویندوز رو باز کنه؟ اینکار ۹۹.۹٪ غیر قابل عملی شدنه!
دیسک‌های استاندارد اوپن‌سوزه و حتی سوزه هم یا ۳۲بیتی هستن یا ۶۴بیتی! اونایی هم که DVD هستن، فقط بسته‌های نرم‌افزاری بیشتری دارند نه اینکه معماری‌های مختلف!

ممنون می‌شم بیشتر راجع به منظورتون توضیح بدید، آخه هیچ شرکتی نیست که سوزه رو ارائه کنه تو ایران!
خارج شده است
haabasy
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 22

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 06,02,10 - 11:25 »

اگه باور نميکني يک سر به فروشگاه هاي نرم افزار بزن و دنبال لينوکس سوزه بگرد و من الان يکي رو خريدم و دوم اونکه من لينوکس سوزه رو دانلود کردم و براحتي درايوهاي ويندوز رو باز ميکردو تازه لينوکس 10 داشتم که مال اين شرکت نبود و درايوهاي ويندوز رو باز ميکرد وخيلي بهتر کار ميده.
خارج شده است
مهدی مشتاقی
راهبر کل سایت
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #3 : 06,02,10 - 15:15 »

اگه باور نميکني يک سر به فروشگاه هاي نرم افزار بزن و دنبال لينوکس سوزه بگرد
خوب فروشگاه‌های محصولات متن‌باز هستند که سوزه رو می‌فروشن! اما نه به اون صورت که خودشونم تو توسعه نقش داشته باشن و بخواد سوزه اونا مشکل داشته باشه!

من الان يکي رو خريدم و دوم اونکه من لينوکس سوزه رو دانلود کردم و براحتي درايوهاي ويندوز رو باز ميکرد
اینجا مشکل از بد خوندن من بود! فکر کردم منظورتون اجرای درایور‌های سخت افزاری هست (درایو رو درایور خوندم) خلاصه اخر شب بود دیگه!!! اینم مشکلی نداره الان همه توزیع‌ها این ویژگی رو دارند و براحتی و بصورت اتوماتیک پارتیشن‌های ویندوزی رو مانت می‌کنن!

تازه لينوکس 10 داشتم که مال اين شرکت نبود و درايوهاي ويندوز رو باز ميکرد وخيلي بهتر کار ميده.
لینوکس ۱۰ عبارت صحیحی نیست! شما باید ببینی چه توزیعی بوده! مثلاً openSUSE 10.X یا فدورا یا چی؟
به این نکته هم توجه داشته باش که امکان نداره نسخه‌های قدیمی‌تر لینوکس (هر توزیعی) از نسخه‌های جدید بهتر باشن! مگر تو موارد خیلی خیلی خاص که مثلاً قراره تحول بزرگی صورت بگیره که اوایل کار هستند و ... که این موضوع توی openSUSE تقریباً پیش نمیاد! چون تا حد بسیار بسیار زیادی به امر پایداری پایبنده!

برای خرید محصولات متن‌باز هم بهت پیشنهاد می‌کنم از ۲فروشگاه بسیار معتبر و خوب Sito.ir و LinuxShop.ir استفاده کنی! چون هم تخصص اینا همینه هم بسیار زیاد تخصصی و اصولی و صحیح کار می‌کنن!
خارج شده است
MBehtemam
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 16

ديدن مشخصات
« پاسخ #4 : 06,02,10 - 16:17 »

من وقتی از سربازی تموم شد داشتم بر می گشتم خونه دیدم سوزه 11.2 اومده خریدم تا بوت می شد و منو می آمد می گفت سیستم شما 64 نیست بعدش که قطعات سیستم رو عوض کردم به راحتی بوت شد . خنده
خارج شده است
سینا
راهبر کل سایت
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 976

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #5 : 07,02,10 - 21:22 »

برای تهیه لینوکس همونطور که مهدی عزیز گفت به هیچ وجه به بازار کامپیوتر نرید و از اون 2 تا فروشگاه اینترنتی نیازتون رو برآورده کنید.

یادمه یکی از استادامون 2 ماه قبل از اینکه 11.2 بیاد، رفته بود بازار یه 11.2 خریده بود!! اصرار داشت که 11.2 خریده ولی هرچی من میگفتم که اینجوری نیس (تو دلم میگفتم بهت انداختن  پوزخند ) گوشش بدهکار نبود!

یه بارم رفته بودم برای خواهرم یه نرم افزار بخرم دیدم CD رایگان ابونتو رو گذاشتن بودن برای فروش، هرکدوم 5هزار تومن!! من بهش اعتراض کردم که اینکار درست نیس! یکیشون شروع کرد با من درباره لینوکس حرف زدن و اصرار داشتن یکی از اعضای پروژه لینوکس ملی و ازین حرفاس. بعد ازش پرسیدم از چه توزیعی استفاده میکنی گفت Gnome! بعد قهوه ایش کردم اومدم بیرون پوزخند
سعی کن برای تهیه لینوکس از فروشگاه های اینترنتی استفاده کنی لبخند
خارج شده است

openSource,  openMind, openSUSE
taheri
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 2

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #6 : 19,03,10 - 22:16 »

سلام دوست عزیز

منم از دریاسافت suse 11.2 رو خریدم ۶۴ بیتی بود بهترین راه همونی که دوست های عزیزمون تو انجمن کفتن هست اینکه از فروشگاه های اینرنتی مثل لینوکس شاپ یا سی تو بخرید.
خارج شده است

First They Ignore You, hen They Laugh At You, hen They Fight Eith You , Then You WIN . . .   LinuX
mozo68
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 37

ديدن مشخصات
« پاسخ #7 : 16,06,10 - 21:57 »

لبخند
اين يه سواله
من تا حال از دو تا فروشگاه لينوکس چيزي نخريدم لبخند
ميخواستم ببينم اگه بخري{او نايي که خريدن}چه وقت طول ميکشه دستت برسه در ضمن با حساب هزينه هاي ژست که قيمت اون خيييلي بيشتر ميشه عصبانی{يني مشهدم ميتونن بفرستن}اگه به اين سوال پاسخ بدين خيلي ممنون ميشم لبخند
خارج شده است
Caesar
کاربر فعال
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 163

ديدن مشخصات
« پاسخ #8 : 16,06,10 - 22:11 »

لبخند
اين يه سواله
من تا حال از دو تا فروشگاه لينوکس چيزي نخريدم لبخند
ميخواستم ببينم اگه بخري{او نايي که خريدن}چه وقت طول ميکشه دستت برسه در ضمن با حساب هزينه هاي ژست که قيمت اون خيييلي بيشتر ميشه عصبانی{يني مشهدم ميتونن بفرستن}اگه به اين سوال پاسخ بدين خيلي ممنون ميشم لبخند
اگه مشهدی که از linuxshop.ir بخر! آدرسش(فیزیکی) تو سایت هست!
خارج شده است

sasan67
کاربر حرفه‌ای
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 327

ديدن مشخصات
« پاسخ #9 : 16,06,10 - 22:58 »

گر چه من تو ایران زندگی نمیکنم ولی دل خوشی از این بازار کامپیوتر ایران ندارم.پارسال که دوست من به اونجا آمد گفتم دیسک تکمیلی هما برای ابونتو برام بگیره.نمیدونم چی انداختن بهش که هنوزهم نفهمیدم چیه.یادم نیست 20 یا 30 هزار تومن هم پولش شد
خارج شده است
مهدی مشتاقی
راهبر کل سایت
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #10 : 16,06,10 - 23:21 »

گر چه من تو ایران زندگی نمیکنم ولی دل خوشی از این بازار کامپیوتر ایران ندارم.پارسال که دوست من به اونجا آمد گفتم دیسک تکمیلی هما برای ابونتو برام بگیره.نمیدونم چی انداختن بهش که هنوزهم نفهمیدم چیه.یادم نیست 20 یا 30 هزار تومن هم پولش شد
کلاً خرید لینوکس توی ایران یا از سیتو یا از لینوکس‌شاپ!!! والسلام!!! پوزخند
و البته برای هما هم اگر جز اینوتا از جای دیگه‌ای خریدی مطمئن باش هما رو نخریدی! بعد هم هما و آفتاب پرست و این قبیل دیسک‌ها برای کسایی هست که دسترسی به اینترنت درست ندارند! شما که خارج از کشور هستی و بعید می‌دونم اینترنت مناسب نداشته باشی!!! چشمک
خارج شده است
sasan67
کاربر حرفه‌ای
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 327

ديدن مشخصات
« پاسخ #11 : 16,06,10 - 23:33 »

ما اینجا تو بیشتر خونه ها اینترنت شبانه روزی داریم یک ریال هم براش پول نمیدیم پوزخند
همین سوزه رو تنها تو 35 دقیقه دانلود کردم ولی محض کنجکاوی گفتم دیسک تکمیلی رو برام بگیرن تا ببتم چی داره چی نداره.
خارج شده است
صفحه: [1] چاپ صفحه 
« قبلی بعدی »
پرش به :