اگه باور نميکني يک سر به فروشگاه هاي نرم افزار بزن و دنبال لينوکس سوزه بگرد
خوب فروشگاههای محصولات متنباز هستند که سوزه رو میفروشن! اما نه به اون صورت که خودشونم تو توسعه نقش داشته باشن و بخواد سوزه اونا مشکل داشته باشه!
من الان يکي رو خريدم و دوم اونکه من لينوکس سوزه رو دانلود کردم و براحتي درايوهاي ويندوز رو باز ميکرد
اینجا مشکل از بد خوندن من بود! فکر کردم منظورتون اجرای درایورهای سخت افزاری هست (درایو رو درایور خوندم) خلاصه اخر شب بود دیگه!!! اینم مشکلی نداره الان همه توزیعها این ویژگی رو دارند و براحتی و بصورت اتوماتیک پارتیشنهای ویندوزی رو مانت میکنن!
تازه لينوکس 10 داشتم که مال اين شرکت نبود و درايوهاي ويندوز رو باز ميکرد وخيلي بهتر کار ميده.
لینوکس ۱۰ عبارت صحیحی نیست! شما باید ببینی چه توزیعی بوده! مثلاً openSUSE 10.X یا فدورا یا چی؟
به این نکته هم توجه داشته باش که امکان نداره نسخههای قدیمیتر لینوکس (هر توزیعی) از نسخههای جدید بهتر باشن! مگر تو موارد خیلی خیلی خاص که مثلاً قراره تحول بزرگی صورت بگیره که اوایل کار هستند و ... که این موضوع توی openSUSE تقریباً پیش نمیاد! چون تا حد بسیار بسیار زیادی به امر پایداری پایبنده!
برای خرید محصولات متنباز هم بهت پیشنهاد میکنم از ۲فروشگاه بسیار معتبر و خوب Sito.ir و LinuxShop.ir استفاده کنی! چون هم تخصص اینا همینه هم بسیار زیاد تخصصی و اصولی و صحیح کار میکنن!