خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟
09,09,10 - 06:59

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
جستجو:     جستجوی پیشرفته
6304 ارسال در 875 موضوع توسط 572 کاربر
جدیدترین کاربر عضو شده: hasansoltan
* فهرست راهنمايي ورود عضويت
+  انجمن های گفتگوی اوپن سوزه پارسی
|-+  پشتیبانی
| |-+  سخت افزار
| | |-+  لپ‌تاپ
| | | |-+  مشکل پریدن گراب بعد از بوت شدن ویندوز
0 کاربر و 1 مهمان درحال دیدن موضوع. « قبلی بعدی »
صفحه: [1] چاپ صفحه
نويسنده موضوع: مشکل پریدن گراب بعد از بوت شدن ویندوز  (دفعات بازدید: 280 بار)
shia
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 4

ديدن مشخصات
« : 08,02,10 - 22:48 »

سلام به همه دوستان
مشکلی برای من پیش اومده که اولش فکر می کردم از اوبونتو ، ولی حالا می بینم که لپ تاپ من با همه لینوکس ها همین مشکل رو داره .
من یه DELL VOSTRO 1320  دارم که ابتدا ویندوز و سپس اوبونتو ۹.۱۰ را روی اون نصب کردم. تا اینجاش مشکلی نیست ولی گاهی اوقات وقتی ویندوز رو بالا میارم و کار می کنم و سپس ری استارت می کنم ، گراب دیگه بالا نمیاد و فقط می نویسه GRUB Loading... و سپس ری استارت میشه و همینطور مرتب همین مسئله تکرار میشه و من مجبور میشم گراب ۲ رو دوباره نصب کنم.
به جای اوبونتو، سوزه رو که از گراب ۱ استفاده می کرد نصب کردم ولی بازم همین مسئله تکرار میشد.
کل هارد رو دوباره پارتیشن بندی کردم ولی بازم همون آش و همون کاسه.
واقعا نمی دونم مشکل از کجاست . چند تا ویندوز مختلف (یه ویستا و دوتا اکس پی) رو هم جایگزین همدیگه کردم ولی همشون بعد از بالا اومدن انگار گراب رو دستکاری می کنن .
لطفا کمک کنید.
خارج شده است
سینا
راهبر کل سایت
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 976

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #1 : 08,02,10 - 23:20 »

راهنمای نصب مجدد گراب با opensuse
http://forum.opensuse.ir/index.php/topic,124.msg648.html#msg648
خارج شده است

openSource,  openMind, openSUSE
shia
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #2 : 09,02,10 - 05:58 »

دوست عزیز  من که نمی تونم بعد از هر بار که ویندوز رو بوت کردم بیام دوباره گراب رو نصب کنم (هر چند که الان مجبورم تقریبا همین کارو بکنم)
خارج شده است
neo.matrix
راهبر انجمن‌ها
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 160

ديدن مشخصات
« پاسخ #3 : 09,02,10 - 10:53 »

سلام دوست خوبم
شما کارایی که اینجا توضیح دادم رو انجام بده دیگه لازم نیست برای باره دوم حتی به GRUB دست بزنی چشمک
http://forum.opensuse.ir/index.php/topic,392.msg2449.html#msg2449
« آخرين ويرايش: 09,02,10 - 11:15 توسط neo.matrix » خارج شده است

Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn

--Benjamin Franklin
shia
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #4 : 09,02,10 - 11:20 »

سلام دوست خوبم
شما کارایی که اینجا توضیح دادم رو انجام بده دیگه لازم نیست برای باره دوم حتی به GRUB دست بزنی چشمک
http://forum.opensuse.ir/index.php/topic,392.msg2449.html#msg2449

دوستان دقت کنید : مشکل من پریدن گراب بعد از هربار بوت شدن ویندوزه ، نه هر بار نصب ویندوز . گراب رو بلدم تعمیر کنم و ویندوز هم بطور اتوماتیک بهش اضافه میشه ولی بعد از یکی دوبار رفتن به ویندوز دیگه گراب بالا نمیاد .
خارج شده است
neo.matrix
راهبر انجمن‌ها
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 160

ديدن مشخصات
« پاسخ #5 : 09,02,10 - 11:49 »

خوب این حالتی که تو میگی وقتی اتفاق می افته که MBR سیستمت پاک میشه یا بهم میخوره که اینو می تونی از ویندوز و هم از لینوکس درستش کنی چشمک
خارج شده است

Tell me and I forget. Teach me and I remember. Involve me and I learn

--Benjamin Franklin
kvm
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 26

ديدن مشخصات
« پاسخ #6 : 09,02,10 - 16:25 »

سلام

به دليلی که من نمی دونم تنظيمات گرابت بهم می خوره..... اما یه راه حلی به نظرم می رسه...

گراب رو روی MBR نصب نکن.....اون رو روی پارتيشن بوت لينوکس نصب کن.....يعنی بذار boot manager ويندوز کار بوت رو

بعهده بگيره....با اين کار ممکن بعد از ری استارت سیستمت فقط ويندوز رو تو صفحه بوت ببینی....واسه حل مشکل می بايست با دستور

dd از 512 بايت اول پارتيشن بوتت يه image بسازی

dd  if=/dev/sda3 of=linux.img  bs=512 count=1

بعد اين فايل رو ببر کپی کن توی درايو C ويندوز....اگه می خوای مطمئن شی که فايل درست مثلا با notepad بازش کن و بايد

توش يه سری جملات انگلیسی ببینی...

بعدش بايد فايل boot.ini رو edit کنی و اونجا آخرش يه خط بذاری که اگه درست يادم بياد بايد اينجوری باشه

c:\linux.img  LINUX

بعد که ويندوز رو ریبوت کنی هم ويندوز رو می بينی هم يه گزينه لينوکس.....
خارج شده است
shia
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #7 : 13,02,10 - 10:10 »

ممنون از راهنماییتون
فکر کنم پیداش کردم
راهش رو میگم شاید بدرد بقیه هم بخوره

مشکل از ویندوز نیست . ظاهرا همونطور که در زیر گزارش شده مشکل از برخورد بین یه سری از نرم افزارهای Recovery یا Utilty  مخصوص لپ تاپ ها شرکت های مختلف ، با گراب ۲ بوحود میاد .

https://bugs.launchpad.net/ubuntu/+source/grub2/+bug/441941

یه CD به اسم Applications همراه لپ تاپ Dell Vostro 1320 هست که فایل نصاب نرم افزار DigitalPersona  برای مدیریت FingerPrint توش هست . اما با اجرای این فایل یه نرم افزار دیگه به اسم Software Manager  یا Software Updates نصب میشه که یه فرایند به اسم ISUSPM.exe  رو در لیست startup قرار میده که مشکل ظاهرا از همین جاست . برای رفع این مشکل هم چون این نرم افزار uninstaller  نداره ، باید به آدرس زیر بریم و همه فایل ها رو پاک کنیم (البته بعضی از فایل ها ممکنه پاک نشن چون در حال اجرا هستن ، که در اینصورت یا باید ابتدا از طریق Task Manager --> Process  اون ها را غیرفعال کنیم ، یا اینکه کار پاک کردن رو توی لینوکس انجام بدیم).

کد:
C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Macrovision\

البته پوشه Application Data توی ویندوز مخفیه .
« آخرين ويرايش: 13,02,10 - 10:20 توسط shia » خارج شده است
صفحه: [1] چاپ صفحه 
« قبلی بعدی »
پرش به :