خوش آمدید، مهمان - لطفا برای ثبت نام اینجا و یا برای ورود اینجا را کلیک کنید.
آیا هنوز ایمیل فعال سازی حساب کاربری برای شما ارسال نشده است؟
10,09,10 - 21:20

لطفا برای ورود نام کاربری و رمز عبورتان را وارد نمایید
جستجو:     جستجوی پیشرفته
6375 ارسال در 880 موضوع توسط 572 کاربر
جدیدترین کاربر عضو شده: hasansoltan
* فهرست راهنمايي ورود عضويت
+  انجمن های گفتگوی اوپن سوزه پارسی
|-+  پشتیبانی
| |-+  نرم‌افزار
| | |-+  Suse بسته هاي deb رو پشتيباني نميكنه؟؟؟
0 کاربر و 2 مهمان درحال دیدن موضوع. « قبلی بعدی »
صفحه: [1] چاپ صفحه
نويسنده موضوع: Suse بسته هاي deb رو پشتيباني نميكنه؟؟؟  (دفعات بازدید: 275 بار)
gilmore
کاربر جدید
*
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 8

ديدن مشخصات
« : 10,03,10 - 00:25 »

چند نفر به من گفتن كه سوزه بسته هاي deb رو پشتيباني نميكنه. ميخواستم بدونم كه اين درسته يا نه؟؟
خارج شده است
محمد حسین لباف باشی
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 105

ديدن مشخصات
« پاسخ #1 : 10,03,10 - 07:58 »

سلام دوست عزیز

قطعا همین طور سوزه به طور مستقیم از deb پشتیبانی نمی کنه یا بهتر اینطوری بگیم که KDE از بسته های DEB استفاده نمی کند و از RPM استفاده می شود در نسخه های GNUME از deb استفاده می شود که شما می توانید سوزه را به این مد برده و از deb استفاده کنید ولی شما اگر از KDE استفاده می کنید و بسته های deb داشته باشید می توانید آنها رو به rpm تبدیل کنید و استفاده کنید
خارج شده است
مهدی مشتاقی
راهبر کل سایت
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 849

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #2 : 10,03,10 - 10:16 »

کار درستی نیست به نظر من! خودم که تا حالا تو سوزه از deb استفاده نکردم! خدا رو شکر RPM هست! ۱۰برابر از deb بهتر! چه دلیلی داره لقمه رو دور سرم بچرخونم بعد بکنم تو چشمم!!!
اینم نظر یک متخصص (سعید گنو یا همون ilius)
http://forum.opensuse.ir/index.php/topic,244.msg1390.html#msg1390
خارج شده است
محمد حسین لباف باشی
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #3 : 10,03,10 - 11:05 »

من هم با مهدی عزیز موافقم تا وقتی می تونیم از اصل استفاده کنیم چرا بریم دنبال فرع توی سایت زیر حتما می تونید هر پکیجی رو که نیاز دارید رو پیدا کنید

خارج شده است
bahramwhh
کاربر جدید
*
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 38

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #4 : 10,03,10 - 13:03 »

از اینکه مدیریت بسته‌های Deb مثل APT خیلی قوی هستن شکی نیست ولی خود ساختار بسته‌هاش نه! اصلا این طوری نیست.
به نظر من RPM خیلی قوی‌تر و هوشمندتره .
اون مستقیما با فایل‌های موجود پیش‌نیازها رو چک می‌کنه.
یادمه توی ابونتو یه بار ffmpeg رو به جای نصب از روی مخزن خودم کامپایل کردم و بعد که می‌خواستم بسته‌ی دبیان kaffeine رو نصب کنم می‌گفت که اصلا ffmpeg نصب نیست ( مشکل از PATH هم نبود ها !  لبخند ) فقط به خاطر اینکه dependency ها رو فقط و فقط از طریق بسته‌های موجود ( و نه فایل‌ها ) چک می‌کنه.
اما بسته‌های RPM علاوه بر بسته‌ها از مسیر پیشفرض فایل‌هایی که باید باشن استفاده می‌کنه. ( و خیلی مزیت‌های دیگه که فعلا به ذهن ناقصم خطور نمی‌کنه !  متعجب )
علاوه بر این مدیریت بسته‌بندی‌های RPM خیلی خیلی بیشتر از DEB هستن.
مثلا urpmi برای Mandriva
yum برای Fedora و Redhat و خیلی توزیع‌های دیگه
yast دوست‌داشتنی (  چشمک ) برای SUSE و openSUSE
اما برای مدیریت بسته‌های DEB فقط APT ! ( البته بقیه هم مبناشون همینه. یعنی یکی هستن مثلا aptitude و ... ) !

نتیجه‌ی اخلاقی : حالا که یه همچین چیز خوبی در اختیار دارید برای چی میرید سراغ DEB ؟!!  پوزخند

موفق باشید.
خارج شده است

دست‌نوشته‌های یک دانشجوی آی‌تی
http://www.itnotes.info
سینا
راهبر کل سایت
آنلاین آنلاین

تعداد ارسال: 998

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #5 : 11,03,10 - 10:48 »

چند نفر به من گفتن كه سوزه بسته هاي deb رو پشتيباني نميكنه. ميخواستم بدونم كه اين درسته يا نه؟؟
سلام دوست عزیز

قطعا همین طور سوزه به طور مستقیم از deb پشتیبانی نمی کنه یا بهتر اینطوری بگیم که KDE از بسته های DEB استفاده نمی کند و از RPM استفاده می شود در نسخه های GNUME از deb استفاده می شود که شما می توانید سوزه را به این مد برده و از deb استفاده کنید ولی شما اگر از KDE استفاده می کنید و بسته های deb داشته باشید می توانید آنها رو به rpm تبدیل کنید و استفاده کنید
این اشتباهه که deb مخصوص گنوم هستش و rpm مخصوص kde !
هر توزیع لینوکسی جدا از Package Managerش میتونه از محیط های کاربری KDE یا Gnome یا هر دو و در کنار هم (و حتا از محیط های دیگه) استفاده کنه.

ولی در کل در سوزه از بسته های نرم افزاری RPM یا همون RedHat Package Manager استفاده میشه.
خارج شده است

openSource,  openMind, openSUSE
Mahmood.R
کاربر نیمه فعال
**
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 81

linuxeres

ديدن مشخصات WWW
« پاسخ #6 : 11,03,10 - 11:27 »

همونطور که سینای عزیز اشاره کرد این یک اشتباهه که deb مخصوص گنوم هستش و rpm مخصوص kde !
بسته‌های .deb مخصوص توزیع‌هایی هست که بر پایه دبیان debian هستند و همچنین بسته‌های RPM هم مخصوص توزیع‌های بر پایه RPM یا همون  ردهت پکیج منیجر و ارتباطی به میز کار KDE و گنوم نداره و بحثی کاملا جدا از میز کار هست.همونطور که میدونید سوزه هم بر پایه RPM هست و از پکیج منیجر قدرتمند و غنی‌ ردهت استفاده میکنه.ولی میشه این بسته‌ها رو مثلا به کمک ابزار alien به یکدیگر تبدیل کرد.یعنی rpm2deb یا برعکس
خارج شده است

اپن سوزه یک آفتاب پرست قدرتمند و دوست داشتنی لبخند
محمد حسین لباف باشی
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

ديدن مشخصات
« پاسخ #7 : 11,03,10 - 12:27 »

سلام دوستان

همونطور که سینای عزیز اشاره کرد این یک اشتباهه که deb مخصوص گنوم هستش و rpm مخصوص kde !
بسته‌های .deb مخصوص توزیع‌هایی هست که بر پایه دبیان debian هستند و همچنین بسته‌های RPM هم مخصوص توزیع‌های بر پایه RPM یا همون  ردهت پکیج منیجر و ارتباطی به میز کار KDE و گنوم نداره و بحثی کاملا جدا از میز کار هست.همونطور که میدونید سوزه هم بر پایه RPM هست و از پکیج منیجر قدرتمند و غنی‌ ردهت استفاده میکنه.ولی میشه این بسته‌ها رو مثلا به کمک ابزار alien به یکدیگر تبدیل کرد.یعنی rpm2deb یا برعکس
[/quote]
سلام دوست عزیز

این اشتباهه که deb مخصوص گنوم هستش و rpm مخصوص kde !
هر توزیع لینوکسی جدا از Package Managerش میتونه از محیط های کاربری KDE یا Gnome یا هر دو و در کنار هم (و حتا از محیط های دیگه) استفاده کنه.

ولی در کل در سوزه از بسته های نرم افزاری RPM یا همون RedHat Package Manager استفاده میشه.
[/quote]

پوزخند چشمک
وقتی اساتید بنده می گن بگو چشم چشمک. قطا حق با شما دوستان عزیز هستش بابت اشتباهم معذرت می خواهم ولی به نظر من و احساس من این رو میگه.
یه سوال هم بپرسم آیا توی KDE می تونم به صورت مستقیم و بدون کامپایل و یا ابزار جانبی یک پکیج DEB رو اجرا کنم؟
شاید اشتباه از نوشتار من باشه و منظورم و کلمه خاص که باید بزارم رو نتونستم پیدا کنم شاید اگر می گفتم که پکیچ های DEB بر روی توزیع های DEBIAN اجرا می شه و RPM بر روی توزیع های Redhatی هستش بهتر بود

به هر حال معذرت می خواهم
خارج شده است
mohammad
کاربر فعال
آفلاین آفلاین

تعداد ارسال: 111

ديدن مشخصات
« پاسخ #8 : 12,03,10 - 00:00 »

دوستان یادشون هست تو زوزه 9.3 با Kpackage میشد بسته دبیان هم نصب کرد( البته نه هر بسته ایو )  . ولی از اون نسخه به بعد اصلا کی پکیج هیچیو نصب نمیکنه . کسی میدونه چرا ؟ حتی ار پی امو مشکل داره . خیلی ابزار مناسبی بود و خصوصا برای تازه کارها عالی .   
خارج شده است
صفحه: [1] چاپ صفحه 
« قبلی بعدی »
پرش به :